Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan vingar

Ibland vandrar änglarna utan vingar
Lever våra liv
Känner gräset mot fötterna
Tårarnas sälta mot kinden
Allt för att orka flyga igen med Gud




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-12 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP