Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad

I ett liv

Gick inte

Uppnå mer

Vägen blev för svår

Prövat

Styra undan

Endå  inte så illa

Hälsan blev bevarad

Gick inte förlorad

Utan att veta

Gjorde allt riktigt

Var stark stod i stormen

Hela vägen

Lever livet  nu




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-13 12:38



Bookmark and Share


  Niliboy
Stod stark! Fint! Livslusten genomsyrar hela dikten! Något att ta vara på!
2021-11-14

  alicja lappalainen VIP

Resumé av förluster och vinster.
2021-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP