Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka till lugnet

Ja, se nu går vi tillbaka till lugnet

Vi slappnar av hos varann

Det får räcka för mig just nu

Jag låter det gro långsamt

Kan inte begära mer nu

Begär mindre --så går det bra.

Tro på enkelheten  ---bara tro...

Vi bor i samma stad.

Var enkel, så går det bättre...

Jag tycker ju om dig, det gör jag...

Vår Skapare är FRID

 




Fri vers av bohemen VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2021-11-14 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP