Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En av sångtexterna från mitt album "Projekt: Bryt isen & ovissheten" jag arbetar med.


Än idag

Jag minns varenda sommarkväll
Trots att det passerat flera år
Alla dem gånger
Jag bara stod och såg på

Jag minns varenda sommarkväll
När hon grät i hans famn
Alla dem gånger
Jag inte fanns till hands

Än idag, minns jag allt så väl
Alla dofter runt omkring
Det mjuka gräset utanför
Huset på kullen och vilken klänning hon bar

Åh än idag
Vill jag bara skrika förlåt
Än idag
Sörjer själar mina misstag

Än idag
Åh än idag
Än idag
Fälls tårar vid hennes grav




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av L-Far
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-16 06:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L-Far
L-Far