Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En av sångtexterna från mitt album "Projekt: Bryt isen & ovissheten" som jag arbetar med.


En annan situation

Är du ledsen
Är du upprörd
Vad är det för fel med dig
Samma ord, samma ansikten
Varenda dag

Människor verkar inte kunna förstå
Det spelar ingen roll hur mycket jag försöker
Jag kan inte förklara mörkret
Det finns i mig, djupt någonstans
Jag försöker berätta för dem

Det är en annan situation
När du alltid går ensam
Det är en annan situation
När du alltid känner ångestens kalla hand
Det är en annan situation
När du alltid längtar efter något mer

Varför så tyst
Varför så frånvarande
Vad är det för fel med dig
Samma ord, samma ansikten
Varenda dag

Människor, hemska hatiska människor
Dem kan inte förstå
Det spelar ingen roll vad jag gör
Jag känner mig alltid som en skugga bredvid er
Ändå försöker jag berätta för dem

Det är en annan situation
När du alltid tänker på det förflutna
Det är en annan situation
När du alltid känner dig förlorad
Det är en annan situation
När tanken på döden ger dig ett lugn

Det är en annan situation
När den enda tillgivenheten
Är ett destruktivt beroende
Som låter dig känna,
Känna sig på något sätt levande

Känna sig levande




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av L-Far
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-17 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L-Far
L-Far