Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En av sångtexterna från mitt album "Projekt: Bryt isen & ovissheten" som jag arbetar med.


Sveket och jag

Blodet rött
Drömmen svart
Kroppen blek och kall
Tankarna en blandning av allt

Ilska, sorg och hat
Förödande konsekvenser
Av en handling
För alltid hemsökt

Hjärtat slår som aldrig förr
Just i denna stund
Är man blottad och svag
När masken tillslut fallit av

Frivilligt inburad
Rädd och vek
En syndare
Med vidrig smak

För alltid och för evigt nu
Inga mer chanser
Sanden i timglaset
Har runnit ut

Hjärtat slår som aldrig förr
Just i denna stund
Är man blottad och svag
När masken tillslut fallit av




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av L-Far
Läst 103 gånger
Publicerad 2021-11-17 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L-Far
L-Far