Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En av sångtexterna från mitt album "Projekt: Bryt isen & ovissheten" som jag arbetar med.


Älska i hundra år

Tänk att få sväva i tretton dagar
Tänk att få älska i hundra år
Du och jag på den röda stranden
Vi ser ut över nattens mörka hav

Tänk att få flyga i tretton dagar
Tänk att få drömma i hundra år
Låt oss långsamt få simma ut
Över nattens mörka hav

Tänk hur bergen delar på sig
Öppnar vägar vi inte trodde fanns
Stjärnor leder oss till det vi önskat
Svarta himlens enda ljus

Jag känner och du vet
Att bortom horisonten väntar oss ett slut
Med hjärtat i tusen bitar
Reser våra själar och stiger upp mot skyn




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av L-Far
Läst 91 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-17 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L-Far
L-Far