Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En sångtext från mitt album "Projekt: Bryt isen & ovissheten" som jag arbetar med.


Ett liv av missbruk

Dag ut och natt in släpar jag på kedjor
Kedjor bundna till ett monster
Ett monster med omättligt begär

Ett rus lindrar hungern för stunden
Men världen blir bara mindre
och kedjorna tyngre för varje gång

Jag var nästan framme vid slutet av tunneln
Kunde känna värmen från ljuset
och från mörkret ekade orden "lämna mig inte"

Jag stannade till för att andas
Plötsligt rasade utgången samman
Ljuset försvann

Monstret hann ikapp och släpade mig tillbaka
In djupt i tunneln
Såhär mörkt har det aldrig varit förr

Nu sitter jag här kall och blind
Med min fiende och enda vän
Monstret inom mig




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av L-Far
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-16 07:17



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Texten har en mycket fin inre logik i min läsning, jag tänker att tonsättningen tar den poetiska texten ett steg till. Lycka till med projektet. Lägger Du ut ditt album på någon sajt hör av dig. Projektet verkar intressant.
2021-11-16

  Lustverket VIP
Det behövs inte mycket för att halka in i gamla vanor, och på nåt sätt blir de värre när man besöker dem andra gången. Väldigt mycket ligger i det problemet som är värt att fundera på.
2021-11-16
  > Nästa text
< Föregående

L-Far
L-Far