Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek efter flera timmars kompakt tystnad


Ett fientligt möte senare



hon klippte sig själv med yxan
men rakade faktiskt känsligare
områden med kniv; ingen vilde


Men leendet var styvt, ögonen
såg som genom nattsvart skog
vid ögonkontakt men sökande


vi kom bra överens rätt snabbt







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-14 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP