Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se runt omkring

Alla som fryser

Svälter

Hamnat mitt i farlig son

Kommer inte ut ur

Spindelnätets snara

Omringad av miltär

Ingen gräns finns

Stängda båda håll

Se runt hur dessa människor lider

Kanske räddas imorgen dagen

Får komma till trygghet 

Fred 

Är allas rättighet




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-16 19:00



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, eu kan bättre!
2021-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP