Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En autists trots


En verklighetsuppfattning utredd

Min kärna bestulen på trygghet
i social vilsenhet och skam
i möte med okända attribut och dimensioner

Jag en gåta för mig själv
fastän fastmer för andra
eller anklagad för skuld
i min introverterade komplikation



Men: min vilja är inte kompatibel med någonting
annat än det jag tänker och känner

i nämnda kärna

Jag är min egen domare!




Fri vers (Fri form) av Håkan Gustafsson VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-17 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Gustafsson
Håkan Gustafsson VIP