Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomtar tomtar

Tomtar i långa rader
Jag tror jag får spader
Eller tomtar på loftet
Nej jag är faktiskt glader




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-17 20:43



Bookmark and Share


  ULJO
Äntligen tillbaka dessa julfenomen. Dessa glädjespridare
2021-11-18

  Marita Ohlquist VIP
Nu är försäljningen i full gång, både i affärerna och på julmarknader.
2021-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP