Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miniporträtt

 

 

När jag känner mig instängd

luften är tung och kvalmig

och det är svårt att andas

 

öppnar jag själens fönster

mot friheten

och vädrar




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2021-11-19 10:09



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Härligt befriande och så viktigt sen!
2021-11-25

  Eva Helene VIP
Så skönt befriande!
2021-11-23

  Olof Lagerhorn VIP
En bild som visar på det universum
vi bär inom oss, och dess möjligheter.
2021-11-22

  Kungskobran VIP
Min själ försvann
i ett moln av damm
den kanske for till himmelen
när får jag den tillbaka igen?
2021-11-20

    Lena Staaf VIP
Fint! Befriande.
2021-11-19

  AiA Maria den fria


Vackert kraftfullt ljus!

Tack!
2021-11-19

  Blomma-Stjärna VIP
en ovärderlig gåva att värna; "själens fönster mot friheten"
2021-11-19

  Maria Sundelin VIP
Det behövs ibland
Kramar
2021-11-19

  ULJO
Det kallas att värna livet.
2021-11-19

  Monica Lindgren
Avundsjuk på ditt fantastiska bildspråk!
2021-11-19

  Solstrale VIP
Gott och friskt agerat! Fin uppmaning!
2021-11-19

  Sparvögat VIP
Frihetens vindar helar själen, fina ord…
2021-11-19

  Feliaxel VIP
Skön tanke
2021-11-19

  Öknens Ros VIP
Nya vindar stärker.
2021-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP