Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIKA FÖR ALLA - tanka

Måne gul och rund

hänger högt på himlapäll

i mörkblå sammet

lyser över hustaken

de fattiga och rika




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-11-25 18:19



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
den är där, ständigt og jämlikt.
2021-11-28

    Lena Staaf VIP
En bortflyende stund av jämlikhet. Fint skrivet!
2021-11-26

  Öknens Ros VIP
Så sant som det är skrivet.
2021-11-26

  AiA Maria den fria


Berörande
Vackert
Djup
som lyfter upp!


Tack!
2021-11-26

  Monica Lindgren
tilltalande tanka!
2021-11-25

  Susen VIP
Fint och tänkvärt
2021-11-25

  Feliaxel VIP
Tur att det finns något som är lika för alla oavsett vem man är
2021-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP