Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På den vägen



Familjen är samlad
i skyddsrummet
Du ska glänta
på den tunga dörren en dag
Hotfulla möjligheter ska lysa in
Andra vägar framåt
Vägar som kan bära
ut in till från hem bort
Du ska öppna dörren
ta ett kliv, två, små steg
på den väg
som av nöden ska bli din
Familjen ger dig två val:
stänga dörren efter dig
eller stänga dörren till dig




Fri vers (Fri form) av TvåTungor
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-22 18:37



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Knutby?
2021-11-23
  > Nästa text
< Föregående

TvåTungor