Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomteparad

Tomte ett
Det sötaste vi sett
Tomte två
Röd och grå
Tomte tre
Får oss att le
Tomte fyra
Vill allt styra
Tomte fem
Hjälper alla hem




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-25 08:55



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om tomtarnas skara
och deras sätt att vara.
2021-11-26

  ULJO
Härliga dessa sagoväsen.

2021-11-25

  Solstrale VIP
En tomte man kan räkna med! Minsann! :)
2021-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP