Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland blir man bara så himla arg ...


Till mr Perfect

Du ska iallafall inte tro att jag är en dumskalle
bara för att du skriker högre
eller att jag är helt pantat
bara för du tycker att du är världsbäst

Du ska iallafall inte tro ett jäkla skit om mig
eftersom du inte känner mig
och du ska verkligen inte inbilla dig
att jag vill att du ska göra det

Vad du ska göra är att inte döma mig
eller alla andra som gör fel i dina ögon
För jag tror dom flesta skiter i dig
och i dina värdelösa åsikter




Fri vers av ospray
Läst 439 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-10-28 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray