Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Origami

Du kallar det farligt. Du kallar mig farlig. Jag a?r bara ha?nder och ta?nder och naglar och ra?nder pa? din rygg. Jag a?r ett samtal bort, ett ga?ngavsta?nd, ett enga?ngsligg pa? repeat. Allt du varken kan eller vill ka?nna men gör ändå.
Och jag hinner aldrig sakta ner innan hja?rtat stopp-stannar-startar. Visst jag viker mig igen, men aldrig vackert som origami.




Fri vers av Halvassonans
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-28 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Halvassonans