Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korsstygn


Drar fingrarna utforskande över huden, försöker täcka in varenda kvadratcentimeter som för att lära oss varandras linjer utantill. Kartlägger alla imperfektioner som sprickor i fasaden ingen annan sett förut. Använder våra kroppar till att kommunicera det orden inte kan. Vi är inuti och utanpå varandra, mjuka smekningar och hårda tag. På ett eller annat sätt har och ska våldet få löpa som röda trådar genom bådas våra liv.
Vi trasslar in dem i varandra, broderar korsstygn, hade sedan innan våra vägar korsades redan våra egna kors att bära och nu syr vi röda kryss, du ger mig en kyss. Vet inte vad det ska symbolisera. Är det “X that marks the spot” eller “hit men inte längre”?




Fri vers av Halvassonans
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-28 10:18



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Kors vad bra
2021-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Halvassonans