Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkel ekvation


Finns inga ord mellan raderna, inget att radera eller addera;
ingen underliggande mening att extrahera.
Subtraherar mig själv från ekvationen, ingen mening att dividera




Fri vers av Halvassonans
Läst 91 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-28 08:38



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Typ som att division med noll inte är definierat?
2021-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Halvassonans