Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Geting allergi

.

Nu är getingar i luften
önskar att en av dem stack mig

så vore det inte mitt fel
att jag lämnade




Fri vers av Mejja
Läst 366 gånger
Publicerad 2006-07-30 12:29



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ett getingstick kan vara mycket mycket farligt...min väninnas bror dog av ett sånt...det är nog inget att stå efter...solen går upp imorgon igen och har nya upplevelser i sitt sköte!
2006-07-30

  * Ammi *
nej så enkelt är det inte, man måste tänka på andra oxå, dessutom gör det så ont med geting stick!

jag avskyr getingar, är livrädda för dem. med mina allergier så vet man aldrig.

kram på dig, och akta dig för getingarna!
2006-07-30

  Islandir
Det här känns som en början på en dikt, var är fortsättningen?
2006-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Mejja