Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Försiktigt

Kronbladen i kärlekens färg
öppnas långsamt
som när det svaga hoppet söker sig mot förtröstan

Minnena kommer med snön
hennes smärta blandas med min
det var vinter när han flög till ett annat land

Ett andra ljus tänds i väntan
en ny mutation rör sig mellan människor
långsamt sluts en öppning

Musiken rymmer kampen
med det trotsiga hoppet
vägen, sanningen och livet

Marken är vit
kylan långt under noll
när hoppet återfinner förtröstan

© Eva Hedlund fd. Langrath 2021




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-12-06 20:28



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Starkt !
2021-12-09

  Sparvögat VIP
Så fina ord vilande i hopp och förtröstan…
2021-12-07

  Stanley Rydell
”när hoppet återfinner förtröstan” - hopp som bäst dvs när hopp överskridit sig självt. Tänkvärda, små ord med bottenkänning!
2021-12-07

  Bibbi VIP
Gillar.
2021-12-07

  ULJO
Musiken är vägen, sanningen och livet.
2021-12-07

  Niliboy
Fint å med förtröstan!
2021-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP