Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är så dålig på att leva

Jag är så dålig på att leva
obehindrad sårbart dum och öppen

rasar ensam utanför
klär granar med strålande ljus
gräver sen ner mig i stubbar

som död ved fäst vid levande träd




Fri vers (Fri form) av Ran VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-12-07 00:53



Bookmark and Share


  Jaramald VIP
Men otroligt bra på att beskriva det! Jag tycker hela mänskligheten är som barken på livets träd! Så ensam är du nog inte, om det är någon tröst.
2021-12-09

  agh.nilsson VIP
Tung
2021-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Ran
Ran VIP