Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dömd mark

det här är en tyst bit land inkilat mellan tre sneda berg

intill en avlång sjö

det är grått och rött

människorna vallar monster till kreatur ner till ett oljigt vatten

där samlas människor

på sotade stränder




Fri vers (Fri form) av Ran VIP
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-03-20 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ran
Ran VIP