Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvitt 2

Blöta nosar
död smittar och de går
sveper över sjön
som ringar på vatten

Trä dig
Skyl dig

trä molekyler på sega strån av vass
bär för bär

Lägg dem i munnen
låt dem smälta där






Fri vers av Ran VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-19 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ran
Ran VIP