Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvitt

Tvaga dig
Rentvå avsätt dig
drabba dig
Slå dig själv med saknad

trä dig
med regnbågens alla färger

strid fram
guppa vadande mållös
rusa rakt snett
ett sicksack i gomseglet

genom linsens svalg

vänd dig om där och lägg dig ner vid planetens fot
du lever för alltid här

som ett blänk i bordsytan




Fri vers av Ran VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-19 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ran
Ran VIP