Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotocollage av egna bilder


Greppar

Kylan håller sitt grepp om landet
elpriset rusar i höjden
någon sover med ytterkläder på

Kylan tar isgrepp
om känslan
när själen vrider sig

Ett stick kan göra skillnad
i kampen mot
den osynliga fienden

Ett vatten är ännu öppet
ett ja kämpar med ett nej
ett jag behöver hjälpa sig själv

Omslutna av varandra
delas orden, tankarna
på en skärm
ackompanjerad av byggarbetsplatsen ljud

©Eva Hedlund fd Langrath 2021

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-12-08 11:53



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Kampen, den inre och yttre samlever här, kylan genomstrålar.
2021-12-09

  Susen VIP
Kyliga bilder, med en text skriven med varm hand.
2021-12-08

  ULJO
Håller med Birger.
Friskare på vintern än på sommaren
2021-12-08

  Sparvögat VIP
I kylans grepp får vi värma varandra…
Du binder vackra fotocollage!
2021-12-08

  Niliboy
Huga ligen, trots allt är det lättare att andas på vintern jämfört med sommarhettan!
2021-12-08

  Solstrale VIP
Klockrent! Sticket eller den falska tryggheten som fått många tro de inte smittar då de är vaccinerade, dock endast vaccinationsåtgärd för att den enskilde ej ska bli allvarligt sjuk och slösa skattemedel i vårdapparaten... Byggställning ordet ger en suggestiv känsla till helheten som är väldigt bra!
2021-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP