Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Vem vill ha en gammal trasa
sur o skrynklig
Urvriden sitt innehåll tusentals gånger
upphängd torkad

Åter neddoppad upplivad
för en kort stund användbar
sen urvriden tömd på innehåll
upphängd torkad

Slutligen kasserad
bort rationaliserad, ratad kanske bränd
annars bara bortslängd eller i bästa fall
upphägd torkad




Fri vers av ospray
Läst 336 gånger
Publicerad 2004-10-28 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray