Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slaveri


jag har inget emot slaveri

så länge det är
kvinnan som äger män























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2021-12-10 16:45



Bookmark and Share


    Lars Gullberg

Rollspel ?

maktstruktur ?

En politisk revolution ?

Mannens förfall som man ?

Kvinnans frigörelse ?

Dominans ?

Sexuell Dominans ?

S/M ?




2021-12-29
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP