Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om det fanns hopp

Skygga leenden
I ansikten som vänds
Bort
Som om det fanns hopp
Petades mediciner in i
kropp
Som om det fanns hopp
Journaler förs
timma efter timma
Som om knopp och kropp
Skulle tillåtas lämna
Finns det hopp?




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-10 21:51



Bookmark and Share


  AKT VIP
Gillar språket.
2021-12-13

  cilax VIP
fin
2021-12-11
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t