Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REINKARNATION

Mina händer knådar

lussekattdegen

jag tittar ut

genom köksfönstret

svart katt sittande

blickstilla i snön

ögon stirrar stint

möte i mina

en reinkarnation

hälsning från Döden

minner om tavlan

där kattens ögon

stirrade stint i mina

bad om nåden

i Dödens händer

Och så skedde 

du somnade in

i min famn

tårar vätte din päls




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-12-13 17:23



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Berörande läsning
2021-12-14

  Öknens Ros VIP
Nästan lite kusligt.
2021-12-14

  ULJO
Stark text
2021-12-14

  Susen VIP
Stark dikt som ger mig lite rysningar
2021-12-13

  Niliboy
Nej, i livet kära syster! Lussekatt och peppArkaka!
2021-12-13

  Solstrale VIP
Ja natten då vakan över djuren skulle vara enligt sägnen så att Lucifer inte skulle ta dem av daga, natten 12:e mot Luciadagen är det... men i vissa traditioner är vakan förlagd till den 13:e till 14:e...

Ja den svarta katten skulle man inte se i ögonen på,Lucia, så jag får rysningar av dina rader... Lite kusligt!
2021-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP