Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

13:e December

Lucia i sin skrud sprider värme och glädje liksom den unga flickan, med fasta lår och barm, i Amsterdams röda kvarter.

Snart är han här den godmodige äldre mannen med stort skägg och kulmage.

Kul och kul förresten!?

Tycker ganska synd om honom egentligen.

Kommer ju bara en gång om året...




Fri vers av Björka
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-13 08:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hon sprider äckel och vämjelse.

Tomten finns inte.
2021-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Björka