Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sekundär

Du är sällan här
Men jag håller dig ändå för alltid kär
Det är klart att det tär
Att se dig där
När jag befinner mig utanför er sfär
Och en annan kärlek dig klär




Bunden vers (Rim) av Lydia W
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-14 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lydia W