Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Tågresa

Nästan isfri tjärn
höghastighetståg kränger
intill strandkanten

från bistron klirr av flaskor
jag skvimpar termoskaffe

© Eva Hedlund fd. Langrath 2021




Bunden vers (Tanka) av Eva Langrath VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-12-14 11:02



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Ögonblicksbild. Impressionistiskt, d v s du förmedlar ögonblicksintrycket!
2021-12-19

  Susen VIP
Bildskapande ord med vacker bild tillika
2021-12-15

  Anya VIP
Så mycket innehåll på få rader. Du berättar så levande. Snygg gestaltning.
2021-12-14

  ULJO
Fint i ord och bild
2021-12-14

  Niliboy
Tåg är roligt och framtiden!
2021-12-14

  KYREUS of Sweden
Mordet på Orientexpressen?
Absolut inte.
Snarare tvärtom.
2021-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP