Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄRA 80

Jag som hunnit nära åtti
har nu inte mycket kvar,
även om jag redan fått i
mängd en massa levnadsdar
och har samlat mycket gott i
minnet, där som allt jag spar.

Därför har jag inte brått i
dag. Jag är ju vad jag har.
Men den människa jag gått i
står ändå på backen bar
utan något överskott i
evighetens slutförvar.





Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-12-14 15:06



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Elegant formad fundering, ändelserna lättar och lyfter.
2021-12-15

    Ohemulen VIP
Hedervärt, dels att snart bli åttio, men även textens rim och form.
2021-12-15

  Staffan Nilsson

"den människa jag gått i"
Den vackraste bilden som jag har fått av en troendes bild av sin tro!

2021-12-15

  Gunnar Hilén VIP
Fem "i" gjorde susen utan att klockan än är "fem i".
2021-12-15

  Monica Lindgren
Humoristiskt och - som jag tycker - innovativ i formen!
2021-12-14

    Lena Staaf VIP
Kreativa rim!
Ja evigheten rycker närmre för varje år. Att uppnå 80 är imponerande. Att uppnå 90 eller 100 likaså. Så lite vi vet.
2021-12-14

  SatansSon VIP
tänk som mig att du har evigt liv. att Jesus finns på riktigt.
2021-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP