Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafett varv 24. Tre ord jag fått från TTT: lossbraka, stjärnspraka, framstaka. 18 ord jag tillsatt. Ujuj inte lätt detta :D


Vallad stafett, det går fett utför :D

Tjugofjärde varvet att framstaka

längs spårigt språkrikt villervallad slinga

Ordensbröder och systrar syns ord meningsfullt lossbraka

Som på himmel stjärnspraka bringa

 




Övriga genrer av prima donna
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-12-15 22:33



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Bra gjort att fixa den här rimversen, den är som ett litet fyrverkeri. Ser en stjärnbeströdd och tjoande natthimmel framför mig när jag läser den.
2021-12-16

    Björka
sånt här känner jag igen och tycker om...;-)
2021-12-16

  TrollTörnTrappan VIP
Dessutom fick du "stjärnspraka" att bli ett substantiv ist. för verb - supersnyggt!! [en smula norrländskt att göra så..? vill jag minnas - fast måste komma på några exempel]
2021-12-16

  TrollTörnTrappan VIP
"Villervallad" blev väldigt lyckat!

och här råder visst meta-perspektiv, på oss ord(ens)syskon..?
2021-12-16

  TrollTörnTrappan VIP
Dina ord glider ju fram, till synes hur lätt somhelst (utifrån mina tre).

Fast dikten säkert innebar knåpigt jobb, mentalt transpirerandes?!
2021-12-16
  > Nästa text
< Föregående

prima donna