Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skattåterbäring - att älska


Oskattbart innehåll

 

 

Fylld är min skattkista
med dina tankar

Aldrig ska jag mista orden
du ger mig om oss

Alltid kan jag älska dig
        - våra innersta tankar göms under locket -    

I vår skattkista




Fri vers av Litchi VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-15 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Litchi
Litchi VIP