Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Och alla dina ord vill jag trycka mot hjärtat

Och alla dina ord
Jag vill liksom
Trycka dom mot hjärtat
Så att allting fastnar




Fri vers av Mikaela Andersson
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-30 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela Andersson