Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jo, det tycker jag att vi gör, oss emellan så att säga, moaha


Jag tycker att vi ger LYCKAN en chans

Jag tycker att vi ger LYCKAN en chans
Jag tycker att vi struntar i alla pretentioner och alla konsekvenser och bara
Skriker
(Rätt) ut till stjärnorna
Det känns som jag vill leva nu!
Leva, leva, leva!
Jag vill dansa bort eviga nätter
Bygga kojor under alldeles för korta dagar
Sova med dig
Äta med dig
Knulla med dig
Skratta med dig
Vakna varje morgon, säga
Du har aldrig varit vackrare




Fri vers av Mikaela Andersson
Läst 313 gånger
Publicerad 2006-07-30 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela Andersson