Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Lilla drömpåsen del 1

Sätter på mig skorna
Vandrar i snön med min basker

Jag har inga pengar men någon säger
stor bästispotential
mitt hår luktar gott och jag har
sisters unite skrivet över hela
bröstet

Kan man samla alla sina drömmar i en liten påse från Panduro?
Hälla ut innehållet säga
Nej tack
Jag är redan nöjd

Nej inte nöjd
Aldrig aldrig
Nöjd

Men här är någonstans där jag skulle kunna
stanna
ett tag
Känna glädje

Jag har inga pengar men någon säger
stor bästispotential
mitt hår luktar gott och jag har
sisters unite skrivet över hela
bröstet




Fri vers av Mikaela Andersson
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-27 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela Andersson