Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man är aldrig sämre än att man kan ändra sig.

Sitter på en parkbänk och matar duvorna tänkandes på alla dessa otäcka djur, med sina mattar och hussar, som sprider sitt avträde varthän de än finner lämpligt.

Skäller och hoppar på byxor ljusa med sin smutsiga tassar.

Plötsligt...där kommer hon...1,70, långt ljust hår, långa bruna ben, lite för stora bröst och ett leende som är mer än smittsamt.

Bärandes på en liten liten Papillon.

- Får jag klappa hunden......?




Fri vers av Björka
Läst 168 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-12-17 08:49



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Plötsligt händer det något som förändrar sättet att tänka och känna.
2021-12-20

  Monica Lindgren
Rar dikt!
2021-12-18

  Larz Gustafsson VIP
Det är inne att ha små hundar.
Vad beror det på?
Varför ska det gå trender i allt?
2021-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Björka