Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Låg budget limerick. En får anta att hon var glad då hon skutta. Ingen vits med den. Konsten att skapa utan humor. En limerick utan särskild avsikt troligen. Min far uppfinner gärna saker som är för dyra att tillverka i 'guld'.


Illa rim 3





En gosse där i Rom
en dag plötsligt kom
på en väl fin som idé
det var nog något me'
bara få höll med om




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-19 01:07



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Den är så torr som en skorpa och därför trevlig att knapra på.
2021-12-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP