Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Netflix

Jag ser på en netflixserie
som du rekommenderat
Jag tycker om den
Jag messar det till dig
Vi har oftast samma smak
Det finns så mycket kärlek
runt mig
Och det kan vara skillnaden
mellan ett bra liv
och ett dåligt
Om man nu ska recensera
livet
Det händer att jag är frisk
i mina drömmar, men lika ofta
känner jag mig
på samma sätt i drömmen
som när jag är vaken
Jag har nästan glömt bort
hur det är att leva utan
dissociationer
Men det är ett tydligt mål
att kämpa mot
Och då hoppas jag att jag
kan skriva
om mina upplevelser
Lite på distans
Nu dricker jag mitt morgonkaffe
och har stoppat in
en maskin med tvätt
Det är en sådan dag idag
Det blir väl en promenad
om solen tittar fram
Ibland sitter du mittemot mig
Det känns naturligt
Som hade det kunnat få fortsätta
vara så




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 72 gånger
Publicerad 2021-12-18 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström