Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi ser klart

Magi är när mystiken blivit verklighet.
När vi träder in i myternas berättelser
och inser att vi först då lever.
Draperiet som lagts över oss dras undan
och vi ser klart.
Vi är Jag är




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2021-12-18 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP