Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
GOD JUL ALLA POETER OCH ANDRA LÄSARE! redigerad repris


NAKNA UTI BARA TOMTELUVAN

I ett hus vid skogen slut
bor Tomtefar och Tomtemor
travar kring och stökar
kokar gröt till aftonvard 
nakna uti bara tomteluvan

Tomtefar rör i ljumna gröten
kryddar med kanel och sirap
tar träslev full med gröt
klickar uppå frugans ljuva kullar
suger, slickar ivrigt av det goda

önskar ännu en portion
att svulten hunger mätta
en klick i skötet, sockrad söt
lockar fingrars uppstäcksfärd
tungan slinter mellan läppar röda

Tomtemor suckar, stönar, skriker
"Ja, låt julen komma! "




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2021-12-23 17:57



Bookmark and Share


  Anya VIP
hahaha detta var sannerligen erotikjul. Ler när jag läser.
2021-12-27

  ULJO
Trevlig jul
2021-12-25

  Sparvögat VIP
En sensuell julhistoria i grötens sötma…
God Jul!
2021-12-24

  Kajan VIP
Hmm, definitivt annorlunda; och överraskande sätt att inmundiga föda, definitivt roande.
2021-12-24

  Susen VIP
God Jul
2021-12-24

  Poeten Salvador VIP
Go' jul
2021-12-24

  Öknens Ros VIP
Även Tomtefar och Tomtemor behöver en skön stund i sänghalmen. ;)
2021-12-24

  Niliboy
Ja huga ligen,
2021-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP