Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi gör så gott vi kan

Naturligtvis gör alla så gott dom kan

Vi är begränsade

Alla har en gräns

Jag känner att jag är mer begränsad nu

när jag är sextiofyra...

Däremot kan jag njuta av mognaden

Jadå, jag gör inte så mycket dumt längre.

Nejdå, nu gör jag vettiga saker.

Men, jag skulle behöva någon vid min sida

En fast punkt i tillvaron.




Prosa av bohemen VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-23 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP