Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

G,g,g...

Gredelina gardiner

Grå grodmän

Gröna gator

Gnistrande galler

Grip gangstern!

Grensla gångaren!

Guppande grusväg

Gräsliga gruvor

Garvarens grepp

Grisarnas gallskrik




Bunden vers av bohemen VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-25 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP