Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mystiken är djupare än den verkar


Barfota svampgrogg



"innan drickan i det där glaset
blivit ljumnare än mig är du min
"

- han blinkade torrt och skruvade
på glaset länge nog att förlora sig
nånstans mellan orden och glaset

när han fokuserade igen var hon
borta, så han drack upp och gick



Handskrivet på en servett på ett
bord intill fanns sista ledtråden
innan man hittade skorna på en
sten, med strumporna lämnade i

flera mil ut i skogen, vid en tjärn







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-27 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP