Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack och Gott Nytt År

 

 

Jag har läst många texter
under året som snart är förbi
och alla har stimulerat
tankar, känslor och fantasi

Här trivs jag riktigt bra
här vill jag fortsätta vara
som en av medlemmarna
i denna fantastiska skara

Jag är glad och tacksam
över responsen jag får
önskar alla och envar
ett riktigt Gott Nytt År




Bunden vers (Rim) av Marita Ohlquist VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2021-12-29 10:09



Bookmark and Share


  Fale Bure VIP
Gott Nytt År!
2022-01-01

  Anya VIP
Gott Nytt År! Önskar dig ett år av det bästa 2022.
2022-01-01

  Niliboy
Gott nytt till dg också,,fint att du trivs här!
2021-12-31

  Gunnel Eriksson VIP
Gott Nytt År du flitigaste
skribent på denna sida.

2021-12-30

  Monica Lindgren
Tack för denna positiva och glädjande dikt! Hoppas på fortsatt skrivarvänskap under året som följer! Allt gott till dig! monica
2021-12-30

  Kungskobran VIP
Tack skall du ha
för att du skriver så bra
2021-12-30

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Tack och önskar dig detsamma! Tack för dina kloka och insiktsfulla texter du bjuder oss på!
2021-12-30

  Sanna i badet VIP
Tack Marita! Gott nytt år!
2021-12-30

  Magica VIP
Gott Nytt År! :) Kram!
2021-12-30

  Peter G VIP
Gott nytt år Marita!

och tack för alla kloka och fina dikter!

2021-12-29

  Blomma-Stjärna VIP

Du Fina Kloka poetvän - Ett Gott Nytt År till Dig!
2021-12-29

  Elinor Sörensson VIP
Detsamma!
2021-12-29

  Susen VIP
Gott nytt år
Fina poetvän
2021-12-29

  Pilträd
Gott nytt år <3
2021-12-29

  Eva Helene VIP
Så fint och positivt skrivet!
Gott Nytt År Marita!
2021-12-29

  ULJO
Gott Nytt År fina poetvän
2021-12-29

  Sparvögat VIP
Tack för glädjen du skänker och ett Gott Nytt År önskas du!
2021-12-29

  WyS VIP
Gott nytt år fyllt av glädje och kärlek!
2021-12-29

  Olof Lagerhorn VIP
Tack, och önskar dig också
Ett Gott Nytt År!
2021-12-29

  Öknens Ros VIP
Önskar även dig ett Gott Nytt År! :)
2021-12-29

  Rise Little One
Tack och Gott Nytt År till dig med!
2021-12-29

  Feliaxel VIP
Gott Nytt År till dig också
2021-12-29

  Annie b'larsson VIP
Gott nytt år,
Marita. önskar
annie.
2021-12-29

  Maria Sundelin VIP
Gott nytt år till dig också
Kramar
2021-12-29

  Solstrale VIP
Dito!

Fin homage som är ömsesidig!
Tack för allt du bjudit under året!


2021-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP