Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DÖDEN! Du stal mitt livs juvel..Alldeles för tidigt


Farväl min ängel

Farväl min  ängel

Du  var det vita ljuset som brände sig 

för att lysa upp vägen i mörkret för oss

 

 Du omfamnade oss med dina silkeslena vingar. 

 Du  med ett gott hjärta pulserade  liv i oss

 

Din  själ hade modet som man aldrig sett förr

Du hade  en egen planet

Planeten heter gränslösa generösa själ

 

Dina offer överskridit alla  gåvor

Kan kalla  det en helig tjänst

Kan kalla det gudomlig fröjd i himlen

Eller allt av det

 

Du  är  blomman som aldrig går att vissna

Din själ kommer alltid flyga över mitt hjärta

 

Stolt över att få äran

Att jag fick kliva  under din heliga vingars båge

Du kommer alltid vara stjärnan som bevakar mig

Din absent smärtar mig

 

DÖDEN! 

Du stal mitt livs juvel

Alldeles för tidigt

 

Och du, min ängel

Må graven som just nu kramar dig

vara stolt över att ha en ängel i sig

Vara varm, bekväm och helig för dig

MALVAA

Texten kom med i antologiboken om Corona år 2020

under titeln FARVÄL MIN ÄNGEL, SAMT BILD KOM MED
https://www.poeter.se/Las+Text?textId=2330592&bookmarked=true

 

 




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2021-12-30 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP